Skal jeg vælge en original lydpakke eller en eftermonteret lydopgradering fra CARSound?

Hvis det er den bedste lyd du er på udkig efter, så lad os gerne slå det fast med det samme: Vi har gennem de sidste over 20 år aldrig oplevet et fabriksmonteret system, som lyder bedre end det som vi i CARSound har kunne levere/eftermontere -  og vores løsning har altid været til en lavere pris!

Når du vælger en original lydpakke fra eks. Bose, JBL, Harman Kardon, B&O, Dynaudio, Beats, Mark Levinson mv., så vil du typisk få et bedre system end det bilen leveres med som standard, men du får også et system som er lavet med en masse hensyn. Hensyn til plads, vægt og materialer og hensyn der er lavet af hensyn til bilens præstationer og ikke lyden. Men disse hensyn går naturligvis ud over lyden.
En anden stor forskel er at de originale lydpakker måske kun findes i én slags til den pågældende bil, hvilket betyder at man ikke præcist kan ramme kundens ønsker og behov. 
Hensynene kan vi, i et meget større omfang se bort fra og i stedet koncentrerer vi os kun om hvad DU som lytter ønsker, og det er det ønske vi sigter efter at indfri.
Hos CARSound har vi alle “byggeklodser" til rådighed og kan derfor skræddersy den perfekte lydopgraderin som præcist matcher dit behov. Endvidere kan vi på vores systemer ofte justerer lyden på flere parametre og derfor igen komme endnu tættere på dine ønsker, end man kan på en original fabriksmonteret lydpakke, da de ofte er låst eller har meget begrænsede muligheder for justering af lyden.
Du kan søge på en Premium Lydopgradering til netop din bilmode her
En sidste og meget vigtig faktor er, at den fabriksmontererede lydpakke er en engangsinvestering som KUN kan bruges til den nuværende bil, hvorimod en eftermonteret lydopgradering fra CARSound ofte helt eller delvist vil kunne flyttes over i den næste bil man måske anskaffer sig.  
Bilen støjdæmpes!
Vi har naturligvis også mulighed for at optimere bilens akustik og generelle støjniveau ved at støjdæmpe hele bilen eller på strategiske steder, så du får den fuldendte lytteoplevelse i bilen.

Du finder alle vores løsninger til støjdæmpning her.

Ulemper ved original fabriksmonteret lydpakke:
1. Ofte meget dyrt pga. høj afgift
2. Lyden er ofte “låst” og kan kun justeres på få parametre hvilket går at kunden ikke kan få det optimeret til dennes smag.
3. Engangsinvestering - Kan ikke tages med i den næste bil.
4. Ikke så god kvalitet da der skal tages en masse hensyn; sikkerhed, plads, design mv.
5. ikke samme niveau af støjdæmpning som vi har.
6. Ofte kun en løsning af opgrader til og derfor rammer man måske ikke plet i forhold til kundens behov.
Fordele ved en lydopgradering fra CARSound:
1. Mere lyd for pengene da afgiften er lavere.
2. Mulighed for at tilpasse lyden mere præcist til kundens behov, da vi har flere muligheder på hylden fra starten.
3. Flere lydparametre at dreje på.
4. Kan tages med til næste bil
5. Flere byggeklodser at arbejde med som vi rammer den enkeltes kundes behov mer præcist.
6. Godt akustisk fundament(dæmpning af døre mv.).
Besvarede denne artikel dit spørgsmål? Tak for din feedback! Der opstod desværre et problem