Er det overhovedet muligt at opnå rigtig god lyd og ordentligt stereoperspektiv i en bil?

Hvis der var frit valg på alle hylder, så ville de fleste nok vælge en koncert eller stuen som deres favoritsted til at lytte musik, men vi vil vove at påstå at det typisk er fordi de ikke har oplevet hvad der er muligt i bilen.

Der er masser af fordele ved at lytte til musik i bilen: Man kan lytte alene eller sammen med andre, lydniveauet skal ikke være ret højt før det føles højt og man kan ofte mærke de dybeste toner på en helt anden måde end eksempelvis derhjemme.
Af modargumenter til at lytte til musik i bilen, der vil de fleste dog nævne lytteplaceringen. At man sidder off-axis og ikke midt mellem højttalerne, i det såkaldte “Sweet Spot”.
Det er der dog en løsning på, og i mange eftermonterede radioer og vores Premium Lydopgradering, der er der netop indbygget DSP (Digital Signal Processor) og mulighed Time Alignment / tidskompensering, så det er muligt at tidsforsinke lyden fra den ene side af bilen, så det svarer til at sidde midt mellem højttalerne. Genialt!
Du kan søge på en Premium Lydopgradering til netop din bilmode her
Husk støjdæmpningen!
Hvis man virkelig vil have et “lytterum” der spiller, så vil en støjdæmpning og dermed afstivning af dørene også give et stor forbedring af lyden, og en yderligere støjdæmpning af bilen, vil naturligvis give mindre kørestøj og dermed bedre lyttebetingelser.

Du finder alle vores løsninger til støjdæmpning her.

Besvarede denne artikel dit spørgsmål? Tak for din feedback! Der opstod desværre et problem