Hvad er det vigtigste hvis jeg vil have bedre lyd i bilen?

Der er rigtig mange måder at få bedre lyd i bilen på og dermed mange forskellige måder at opgradere køreglæden på. 

Rigtig mange fokuserer fejlagtigt på højttalerne når de tænker BEDRE lyd i bilen, da det virker som det mest naturlige at udskifte, da de netop leverer lyden og det er dem folk kan høre. Ofte er det dog ikke højttalerne der er problemet, men i stedet er det kvaliteten og styrken af den lyd som højttalerne modtager.

Vores mest populære løsning som passer til de fleste biler er vores Premium Lydopgradering, som består af en 6-kanals forstærker med indbygget DSP (Digital Signal Processor) og tidskompensering og tilhørende kompakt subwoofer.
Forstærkeren tilslutter vi mellem bilens originale radio og på de originale kabler, og efterfølgende er den helt skjult. Den kan endda nemt flyttes til en evt. ny bil på et senere tidspunkt.
Subwooferen skjules enten i reservehjulsbrønden eller også vælges der en kompakt subwoofer som kan stå i bagagerummet og nemt taget ind og ud.
Med den indbyggede DSP og tidskompensering giver det os fuldstændig kontrol over lyden, så vi kan justere ikke bare bas- og diskantniveau, men også hvor i bilen at den optimale lytteposition skal være.
Du kan søge på en Premium Lydopgradering til netop din bilmodel her
Efterfølgende kan man så vurdere om det er nødvendigt at opgradere højttalerne, men i de fleste tilfælde er det faktisk ikke nødvendig.
Derudover er støjniveauet i bilen helt sikkert noget man skal overveje.
Ikke blot ifht. at opgradere lyden og lydkvaliteten i bilen, men i ligeså høj grad for at få den største køreglæde eller som minimum for at høre hvad andre siger i bilen!
Vi anbefaler ofte vores støjdæmpepakker i bunden, dørene eller bagagerummet i bilen, til at fjerne kørestøj og rumlen.
Støjdæmpepakkerne består af 2-3 lags dæmpemateriale, som målrettet dæmper først vibrationer og derefter isolerer og absorberer kørestøjen.
Du finder alle vores løsninger til støjdæmpning her.
Besvarede denne artikel dit spørgsmål? Tak for din feedback! Der opstod desværre et problem